Jeg er på milkshake-kjøret. Lysten
til å fråtse i milkshakes oppstod som en konsekvens av at jeg
kom hjem til Norge etter tidenes lengste og fineste ferie (der
formålet, hvis du ikke har skjønt det ennå, var å ete meg tjukk
og glad). Plutselig var jeg tilbake i Norge, og veganske milkshakes
var med ett en umulighet utenfor husets fire vegger. Mens vennene
mine slurpet milkshakes, satt jeg der slukøret med tekoppen min og
synes synd på meg selv. Vel hjemme i Norge var nemlig pene smil
og spørsmål om "unnskyld, har du soyamelk?" eller "kan
jeg få vegetabilsk iskrem i milkshaken?" fånyttes. Hverken Café Løkka eller Pair-a-dice i Trondheim kan tilby vegansk milkshake. Norge har en
lang vei å gå før tilbudet er på nivå med vegan-vennlige Die Eisbande i Hamburg, for å si det sånn. Det var ingenting annet å gjøre
enn å lage shitloads med veganske milkshakes så snart jeg kom hjem
til mitt eget kjøkken.
2 scoops vegansk
sjokoladeis (f.eks TofuLine)
2,5 dl vegansk
sjokolademelk (f.eks AlproSoya med sjokoladesmak)
1 ss vegansk
sjokolade, grovhakka (f.eks Plamil)
2 ss peanøttsmør (f.eks Green Choice)
1 ss hele
peanøtter, uten salt (kan utelates)
1. Ha alle ingrediensene i en blender, og kjør til du får en jevn blanding. (Hvis du liker litt tyggemotstand er det bare å ikke kjøre milkshaken helt glatt. Spe gjerne med mer sjokolademelk, avhengig av ønsket tykkelse på milkshaken).
2. Hell over i et stort glass.
(1 pers.)
Nom nom nom!! Den så utrolig digg ut! Takk for oppskrift :)
SvarSlettTakk for hyggelig tilbakemelding! Jeg skal ikke påstå at snickersmilkshaken er det sunneste jeg har drukket i år, men den er uten tvil noe av det aller beste jeg har smakt på lenge :D
Slett